Saturday, 12 January 2013

I städtagen

Gårdagen innebar mycket köksstädning. Inte minst för hustrun. Själv gjorde jag en del viktiga ärenden. Idag, lördag, har vi fortsatt med städning. Just nu sitter vi dock på MUGG&BEAN, där det finns wifi. Vi har handlat omistliga ting som diskborste, stekpanna, galgar och mycket andra. Vi trodde att det vi skickat med båt skulle vara här men det kommer nog inte förrän om några veckor.

För att inte gå i vägen för varandra i köket gav jag mig på skåp och garderober i sängkammaren. Även dessa utrymmen var lindrigt städade. Så medan hustrun fortsatte i köket satte jag igång. Överskåpen är stora och där passar det bra att förvara våra resväskor. Där var det inte städat alls. Jag hämtade hustrun och vi klättrade upp på varsin pall och försökte avgöra vilken typ av djurspillning det var. Lite för stort för att vara mus-lort. Har vi en råtta i huset? Men hur har den i så fall kommit in? För det kan ju inte vara en fågel i ett stängt överskåp? Då fick jag syn på den! Ja, vad var det jag fick syn på? I bästa fall har jag kameran framme nästa gång vi träffar på varandra, så att jag kan presentera bilder.

3 comments:

elisabet said...

Jag gissar på någon form av ekorre

Matilda said...

Bra du ar pa att skriva pappa! Att jag ar nyfiken nu alltsa! :)

Anders Göranzon said...

Annars var det väl en bra gissning, Elisabet. Men en geckoödla är ju bra att ha. Den tar insekter. Dessutom är den söt. Men bajsar lite för mycket! :-)
Matilda: Hoppas Du fortfarande är nyfiken när Du kommer till jul. ;-)