Saturday 9 January 2021

Maria Wrangel - återupprättad

Med anledning av hustruns födelsedag passade det bra att låta rama in de två tavlorna av Maria Wrangel. Jag lämnande in dem i måndags och fick beskedet att det nog skulle bli svårt att hinna med. Med tanke på Trettondagsafton och Trettondedag Jul denna vecka var det en stor överraskning, när ett SMS trillade in redan torsdag förmiddag. En enkel guldram och lagom med passepartout gav absolut tavlorna ett lyft. Trevligt! Det tyckte även hustrun, som presenterades tidigare i morse.

Sedan jag bloggade om Maria Wrangel - länken är här - har jag också haft kontakt med Rickard Näslin, som står för den webbplats, där jag hittade så mycket information om Maria Wrangel. Jag hade skrivit och frågat om han kände till något om våra tavlor men han svarade att han inte hade någon information ...

... utöver det som framgår av bildspelet som jag bara för någon vecka sedan lade ut på hennes sida! Men hennes livsöde är fascinerande och ger ett speciellt värde åt dina tavlor som du gör rätt i att behålla!

Han var också tillfredsställd över att få feedback på sin webbplats. Och det var ju märkligt att bildspelet endast legat uppe en vecka. Hade jag googlar för ett par veckor sedan hade jag förmodligen aldrig sett detta. Vilket hade gett våra tavlor lite mindre kontext.

Nu återstår endast att hitta en lämplig plats för tavlorna. Förmodligen flyttar de fram sina positioner nu. Tidigare har de fått nöja sig med placeringar i sovrum och arbetsrum. Kanske försvarar de i fortsättningen en plats i finrummet.

No comments: