Sunday 11 March 2012

Söndag med gudstjänst och årsmöten

Det går att hinna en del på en söndag förmiddag. Först ledde jag familjehögmässan i Två Systrars kapell. Det är fint att få göra det ibland, eftersom jag är arbetsledare och även har verksamhetsansvaret. Idag var det dessutom min debut som gitarrist i lovsångsbandet. På slutpsalmen. Även lite kyrkkaffegemenskap hanns med innan jag cyklade till Birgittakyrkan, där jag fick vara med om välsignelsen i högmässans avslutning och kyrkkaffet, förstås. Diakonen Ulrika och jag förde fastesamtal om förbönen som en del av kyrkkaffet och det blev fint.
Därefter var det dags för årsmöte nummer ett. S:ta Birgitta kyrkostiftelse. Det gick undan och Thomas blev omvald till ordförande. När vi även hunnit med konstituerande styrelsemöte gick jag över till kapellgården, där Svenska kyrkans Unga i S:ta Birgitta församling hade årsmöte. Där blev Angelica omvald till ordförande. Ett gott val även det.

Jag kan konstatera att jag konfirmerat båda två. Angelica som 15-åring och Thomas som 60+. Det fyller mig med en särskild glädje.
Vi får se om Angelica kommenterar detta på sin blogg. Eller kanske kyrkorådets ordförande Victor, som också var med på ungdomarnas årsmöte. Han har ju också en blogg även han.

No comments: